» Intimiteitscoach

Intimiteitscoach


Het is mijn passionele missie om mensen mooier te maken om van binnenuit te laten stralen, voel de glow of your flow door het contact met jouw lichaam te herstellen en het in balans te brengen. Door je kwetsbaar te durven op te stellen en overgave toe te laten in je leven, waardoor je een krachtige basis van veiligheid en autonomie in jezelf ervaart en je kwalitatieve relaties aangaat. Ontdek wie je ECHT bent en wat je ECHT wilt door oude patronen te herkennen en te erkennen, zo transformeer je naar een leven in harmonie en vertrouwen. Als relatie- en intimiteitscoach help ik jou de sleur te doorbreken of je goede relatie naar een hoger niveau te brengen. Ik begeleid de transformatie die nodig is om dit te bereiken. Steeds met veel respect voor jouw, ieder op zijn unieke manier en ritme.

Door open te staan voor geheel nieuwe niveaus van diepere verbinding met jezelf en je eventuele partner met wederzijds begrip, prikkelende sensaties en een krachtig energiebewustzijn, ervaar je een magische intimiteit. Ontketen je een vurige, speelse chemie en wek je een voortdurende aantrekkingskracht tussen jou en jouw partner op. Ervaar hoe je groeit op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied en vervolgens de partner wordt die je jezelf toewenst. Ik stimuleer groei in jouw veiligheidsgevoel, intimiteit en sensualiteitsbeleving, omdat intimiteit één van de 3 basisbehoeften is naast eten en drinken waar we niet zonder kunnen in ons leven.

WAT GOED DAT JE HIER BENT  !

Je leest dit waarschijnlijk niet voor niets. De kans is groot dat je wel eens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij dat zou willen in je leven. Hoe gaat het op dit moment met jou? Hoe gaat het op gebied van je liefdesleven? Heb je een goede relatie, maar geen connectie meer? Zijn jullie een stel dat steeds voor uitdagingen kiest dus ook op gebied van intimiteit en seksualiteit? Verlang je naar meer in je leven en wil je dat samen ontdekken? Staat je relatie onder druk of merk je dat er nog een vuurtje brand? Leef je samen als broer en zus? De conversaties die jullie nog hebben gaan over praktische zaken zoals het regelen van de agenda?  Of ben je alleen en voel je je regelmatig eenzaam? Heb je gigantische huidhonger? Ga jij waardeloze relaties aan om maar niet alleen te zijn? Voel je je alsof je op een eiland woont? Welke verslaving(en) heb jij ontwikkeld om maar niet te voelen waar het ECHT pijn doet?

Je komt maar niet vooruit. Misschien zet je jezelf opzij of laat je je tegenhouden door anderen in je leven. Je ouders, familie, je partner, vrienden, jouw baas of collega’s. Misschien vertel je jezelf ook wel dat het zo wel goed genoeg is.

STOP

Stel je voor hoe het zou zijn als je WEL jouw gelukkigste leven zou leven. Je blaakt weer van zelfvertrouwen en energie in je leven, omdat je je verantwoordelijkheid in eigen hand hebt genomen. Alleen JIJ bent de creator van jou leven niemand anders. Het zit allemaal in JOU ! Bewust en nog veel meer onbewust. Ontdek wie je ECHT bent door je oude patronen te herkennen en te erkennen, zo transformeer je naar een leven in harmonie en vertrouwen in de 4 levensgebieden gezondheid, relaties, werk en financieel.

Wil jij ook meer? Laten we het samen ontdekken ! Ik neem je mee op een avontuurlijke reis voor jouw persoonlijke unieke groei. Op jouw manier en op jouw ritme. Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor JOU ! Je neemt elke stap die nodig is en blijft het doen. Ik ben jou coach.

Ben jij klaar met dromen en wil je NU verandering door het ANDERS te DOEN? Als je alles doet zoals je tot nu toe hebt gedaan blijft alles zoals het is. Is dat wat je wilt?

Of kies je NU voor transformatie naar je beste zelf? Ben je klaar met aanmodderen, gaan we samen op reis? Je weet dat je het anders wilt doen, maar je vindt het moeilijk om dat in gang te zetten, om de eerste stap te zetten en te blijven lopen en het vol te houden? Je zit vast aan een vervelende job of zit je in een relatie die je leeg zuigt? Wil je leren omgaan met tegenspoed? Wil je meer energie, voldoening, ontspanning, gelukkig zijn en liefde in je leven ervaren? Ga ervoor en durf voor jezelf en voor je relatie te kiezen vanuit je IK kracht. Je bent zoals je wilt zijn ! Ontdek wie je ECHT bent, waar je energie van krijgt en hoe je krachtige keuzes maakt die bij jou passen.

Ben je er klaar voor? Natuurlijk ben je dat !

Waarom zou je langer blijven hangen in een leven waar je ongelukkig van wordt? Jij bent de enige die het kan veranderen, neem de koe bij de horens en neem je verantwoordelijkheid. Ik kan je helpen om je leven meer kleur te geven. Om jou leven leuker, gelukkiger en succesvoller te maken. Dus kom in actie en bel mij ! Alle succesvolle mensen worden gecoacht, omdat je zoveel meer en sneller vooruitgang boekt op alle facetten van het leven.

Het is in jouw en mijn belang dat wij een fantastisch team zijn en een super goed  gevoel hebben om in wederzijds vertrouwen aan jouw toekomst te werken. De prijs om samen te werken vertel ik jou als het relevant is.

Liefs Daphne xxx

0485-86 76 99

Up