» Daphne

Daphne

Het einde is in zicht, de legende Daphne’s Desire sluit definitief haar deuren op 10 juni 2023.

 

Zoveel meer …

Ik vier mijn koperen jubileum, 12,5 jaar in de luxe erotieke wereld, graag met jou. Puur en met veel passie en genot. Door mijn jarenlange ervaring ben ik zoveel meer waard voor jou. Ga je voor een hoge standaard en niet voor de zoveelste in de rij, dan zijn we het erover eens dat wij een super heerlijke tijd met elkaar beleven en samen intens genieten.

 

Ik maak tijd voor genegenheid en intimiteit !

 

Ik ben Daphne, een stijlvolle lieve dame en ontvang je graag voor zoveel meer dan alleen een relaxerende tantra of ontspannende massage met een heerlijke body to body die ik met zijdezachte geurloze warme olie geef. Ik laat je je lichaam ontdekken door opwindende zinnenprikkelende zachte aanrakingen en soms mag het ook iets stouter zijn. Laat je fantasie en wensen niet wachten vertel ze mij.  Elke date is uniek !

 

Ik heb een luisterend oor, wat er tegen mij wordt gezegd blijft ook bij mij, heb ondeugende sprekende ogen, een mooi gevormd zacht lichaam met vrouwelijke rondingen, heerlijke billen, betoverende handen en een lieve spontane lach. Zowel mannen, dames, koppels en anders validen (ik werk samen met Aditi vzw) van alle leeftijden zijn van harte welkom.

 

Ik regel mijn afspraken enkel via een telefonisch kennismakingsgesprek. Bel mij met je gsm met nummerherkenning, geen sms om info te vragen. Ik kan mogelijkheden of personen weigeren waarbij ik geen goed gevoel heb. Enkel als beide partijen zich goed voelen kunnen we samen genieten van ons intiem hemels moment. Wederzijds respect, hygiĆ«ne en discretie zijn vanzelfsprekend.

Aangezien ik zelf mijn telefoon beantwoord doe ik dat nooit tijdens een date. Bel mij terug de aanhouder wint. Dat waarborgt de kwaliteit van een aangename ontspannende tijd samen. Bedankt voor je begrip.

 

Tot zo liefs Daphne

Up